onsdag 15 maj 2024

Den Du Är - Själens resa Etapp 9

 



Den Du Är är den nionde etappen på resan. Den här storslagna meditationen startar i Möjligheternas hav. Därifrån leds du ut i livet. Du får känna på glädjen att finnas till, men också uppleva hur det är att förlora sig i livets förutsättningar. Ur denna vilsenhet föds längtan att återvända hem, till hjärtats innersta kammare.


Källa: Själens resa Etapp 9

onsdag 8 maj 2024

Korpens blick - Själens resa Etapp 8

 


Korpens blick är den åttonde etappen på resan. I den här meditationen guidas du att läka ditt förhållande till dig själv. Guidad från ovan, av korpens blick, leds du till skogens klara källa. I vattnets spegel får du möjlighet att se dig själv som den du innerst inne är – fri från självförebråelser, skuld och skam.


Källa: Själens resa Etapp 8

onsdag 1 maj 2024

Jag älskar dig - Själens resa Etapp 7

 


Jag älskar dig är den sjunde etappen på resan. I den här finstämda meditationen guidas du att aktivera och förhöja din förmåga att ge och ta emot kärlek. Detta utgör grunden för goda och nära relationer, och är också en förutsättning för verklig självkänsla. Genom varsam guidning och stark närvaro öppnar meditationen upp för en ny och fördjupad upplevelse av den gåva som din förmåga att älska är.


Källa: Själens resa Etapp 7

onsdag 24 april 2024

Välkommen hem - Själens resa Etapp 6

 


Välkommen hem är den sjätte etappen på resan. I den här meditationen får den verbala guidningen stå tillbaka för att ge mer plats åt musiken, som är starkt medryckande och livsbejakande. Den här aktiveringen tar meditationens budskap in på cellnivå, och planterar expansionen där den hör hemma. I din kropp. I livet.


Källa: Själens resa Etapp 6