söndag 19 juni 2016

Magkänslan jagar dig tills du lyssnar. Lita på det som känns.



Magkänslan jagar dig tills du lyssnar på känslorna i kroppen. Den dag då kroppen talar i form av fysisk ohälsa har du missat magkänslan alltför länge. Lyssna på din osvikliga magkänsla och var med och förändra världen.

Lita på det du känner i kroppen och lyssna på signalerna inom dig. Gör det i tid för om du väntar för länge talar kroppen rent fysiskt och det kan vara ett brutalt språk med ohälsa som tema. Det kan även bli så att livet talar med diverse konsekvenser. De människor jag arbetar med har oräkneliga historier av signaler och konsekvenser att berätta. Många envisa och prestationsinriktade människor har fått betala ett högt pris innan de till slut lyssnade.

Våga säga nej

Lyssna på din inre sanning. Du vet innerst inne vad som är sant för dig! När du börjar lyssna på din inre sanning kan du ibland bli tvungen att göra val där du inte har en aning om vad som kommer att hända härnäst. Du bara känner att någonting är fel. Det är då det gäller att våga lyssna trots att du inte vet vad du då kommer att få istället ty det har du ingen aning om. Säg nej till hjärnans koncept som inte är grundade i kärlek och hjärta. Våga säga nej till det du känner är såå fel. Våga säga nej utan att ha någon trygg andra väg. Säg ja till kärleken.


Text och bild från: www.tommypalarsson.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar