måndag 23 november 2015

Symptom på magnesiumbrist


Detta problem diagnostiseras vanligtvis inte eftersom magnesium inte brukar synas i blodprov. Endast 1% av kroppens magnesium återfinns i blodomloppet. Dessutom brukar de flesta läkare inte ens inkludera denna analys i sina undersökningar, vilket är anledningen till att det är svårt att veta om du lider av magnesiumbrist eller inte.
Det sägs att merparten av befolkningen i industriländerna lider av magnesiumbrist, men väldigt få vet om det. Det är bra att hålla i minnet att detta kan medföra utveckling av många sjukdomar.

Magnesiumbrist: Vad du bör veta

Magnesium är en av de viktigaste mineralerna du har i din kropp efter vatten, syre och grundläggande näringsämnen. Det är viktigt för din utveckling och är mer relevant än kalcium, natrium och kalium eftersom det ansvarar för regleringen av alla tre.
Ett av de vanligaste symtomen på magnesiumbrist är att vara mycket törstig och dricka mycket vatten eller annan vätska varje dag. Detta beror på att du inte får i dig alla nödvändiga näringsämnen från maten och din kropp uttrycker det genom viljan att öka vätskeintaget.

Läs vidare..
Länk: Symptom på magnesiumbrist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar