söndag 1 maj 2016

Styrka


En dag fick jag ett meddelande i inkorgen med en hälsning till oss alla som kämpar från Elvane, som även bifogat bilden jag delar.

Hon vill skicka en hälsning till oss alla som kämpar därute med ett armband hon tog fram under tiden hon mådde som sämst. Armbandet har hon döpt till STYRKA för det är aldrig något som lämnar oss, styrkan av att vilja kämpa vidare oavsett hur tufft vi än har det.

Tillsammans med armbandet kompletterande hon det med ytterligare en text som ni ser på bilden som en ytterligare symbol till armbandet.

"Allt är möjligt
Det omöjliga tar bara 
längre tid"

Hon vill uppmärksamma att DU inte är ENSAM i detta, sjukdomen som finns både bland vuxna och barn, skulden och skammen man kan känna är överflödig och den går inte att beskriva. 

Öppenheten är så otroligt viktigt och den kan hjälpa att fler klara av ännu en dag i vardagen. Den får oss att kämpa vidare just för att vi inte känner oss ensamma i det vi går igenom. 

Vi tillsammans måste skapa ett samhälle där psykisk liksom fysisk ohälsa får finnas och att vi pratar öppet om det. Vi måste våga prata om hur vi mår för att på så vis stärka varandra och visa att du inte är ensam om att slåss med din fysiska eller psykiska sjukdom. 

Tillsammans är vi starka och ju mer vi pratar om det vi går igenom, delar det vi tycker är viktigt att lyfta fram ger vi mer kunskap och förståelse till alla runt omkring. 



 KRAMAR till alla som kämpar, glöm inte att du är värdefull 
och att du är älskad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar