torsdag 16 februari 2017

10 av dina energitjuvar

Med tiden inser vi att förlåtelse är det bästa alternativet. Genom att förlåta
 förbättras våra liv eftersom vi inte längre kan bära på den
 börda som kallas bitterhet.


Vi har alla en specifik mängd energi som vi måste lära oss att använda positivt och inte slösa bort. Din energi tillåter dig att arbeta med motivation, ger dig ett positivt sinnesstånd för att hantera dagliga situationer och låter dig dra nytta av varje tillfälle som presenterar sig. Endast du har kraften att kontrollera din energi och komma åt den för användning varje dag.

Det finns dock externa och interna faktorer som kan störa dina energinivåer, vilket sänker motivationen, humöret och produktiviteten.

Vår energi är nyckeln till att uppnå framgång och övervinna varje hinder som dyker upp i det dagliga livet. Vi kan alla förnya dessa energier varje dag och dra optimal nytta av dem för att ta fram våra styrkor, talanger och allt som får oss att stå ut som individer.

Eftersom varje individ har energi, och att detta är nyckeln till deras personliga och professionella utveckling, har den store spirituella ledaren Dalai Lama beskrivit de tio ”energitjuvar” som alla bör känna till, så att du kan bli mästare över dina energier och förebygga störningar som kan hindra dig från att dra nytta av dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar