söndag 26 februari 2017

Dessa vitaminer

Jag tycker som sagt att det är en djungel gällande vitaminer och mineraler framför allt vilket märke man ska välja och om man ska ta till tillskott eller inte när prover visar att det inte behövs.

Jag tror ju att det kan hjälpa kroppen för att bygga upp sig när man kraschat, men att man behöver känna efter hur man mår när man börjar med tillskott så inte måendet försämras på något sätt. För det är ju inte meningen att överkonsumera om man inte behöver.

Innan man börjar ta till kosttillskott kan det nog vara bra att läsa på innan och här kommer en artikel som kan vara något: http://www.radron.se/tester/mat-halsa





 
Ledins Komplett: http://www.apotea.se/ledins-komplett
Ledins Mega B: http://www.apotea.se/ledins-mega-b

Däremot har jag förstått att det gäller att välja rätt märke och jag är själv inte påläst om vilken som är bäst och så vidare utan det kan ni nog bättre än mig. Men dessa jag rekommenderar här är det jag har fått till mig och som jag hoppas är bättre än vissa andra i alla fall.


Holistic Mega B-Komplex http://www.holistic.se



http://www.helhetshalsa.se/

Ett annat tips jag fick igår när jag var inne i en hälsokostbutik var att om jag hade magproblem så hade det varit bra att äta tabletter som hjälper magen att komma i balans. Hon tog upp det här med magsyran och så men tyvärr minns jag inte namnet på tablett burken hon rekommenderade. Men har ni problem med magen så besök hälsokosten och berätta om symptomerna så kan de nog hjälpa till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar