måndag 6 februari 2017

119: Anders Lönedal – Lymfa, anledningen till att du kan andas dig smal och frisk.




119: Anders Lönedal – Lymfa, anledningen till att du kan andas dig smal och frisk. Och att du kan vara överviktig utan att vara fet

Lymfatiska systemet, immunförsvaret och övervikt. Idag blir det en mycket spännande intervju med Anders Lönedal.

Är du svullen eller överviktig så ska du särskilt lyssna idag, men även du som är intresserad av din hälsa och ditt immunsystem kan få mycket intressant information.

Vi kommer att djupdyka i det viktiga, men bortglömda, lymfatiska systemet, det system som inte bara är enormt viktigt för immunförsvaret, utan – om det slutar fungera optimalt – kan bidra till värk, övervikt och andra vanliga hälsobesvär.

Det här är alltså ett system där vi opererar bort delar utan att blinka – såsom halsmandlarna. Vad ger det för konsekvenser? Och hur hänger egentligen lymfa och cancer ihop?

Vi pratar dessutom mycket om kopplingen till stress och andning. I det här avsnittet får du mycket information om hur kroppen fungerar, och orsakerna till dina hälsobesvär.

Det kommer att bli två avsnitt med Anders , ett idag och ett nästa vecka. Idag får du all fakta du behöver om lymfsystemet, andning mm; och varför din kropp beter sig som den gör.  Nästa vecka får du konkreta tips och övningar som förklarar vad man kan göra själv. Du får då verktygen och övningarna för att få igång lymfsystemet, förbättra andningen, bli av med ödem, övervikt och åderbråck.


Lyssna här: http://4health.se/119-anders-lonedal
(citat och bilder är från ovan länk)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar