torsdag 30 mars 2017

Rening av kropp och själ



Bild från google.se

"Vi består av två kroppar. Dels den uppenbara, den vi kan se och ta på, vår fysiska kropp.
Vi har även en energikropp. Den kan uppfattas som mer diffust, i och med att vi inte kan se eller ta fysiskt på den. Dock existerar den i allra högsta grad.
Energikroppen kan liknas vid en pelare som löper från huvudet till höjd med naveln. Den är ljust intensivt blå.

Energikroppens enda möjlighet att göra oss uppmärksamma på att något är fel är att sända signaler till vår hjärna, som i sin tur översätter dessa signaler och visar sig som fysiska symtom, allt för att göra oss uppmärksamma på att något är fel.

Symtomen det handla om är bokstavligen tusentals. Det kan handla om värk som man inte kan härleda till någon direkt fysisk orsak, oro, ångest, övervikt som inte ger sig, utslag, illamående, i princip vilka fysiska och mentala symtom som helst.

Detta tar inte traditionell vård hänsyn till alls. De behandlar istället symtom istället för orsak, exempelvis värktabletter mot värk, kemiska antidepressiva mediciner mot depression, ångestdämpande medicin mot ångest, och så vidare. Symtomen trycks undan, men orsaken lämnas obehandlad, nämligen vår energikropp som behöver renas.

Energin behöver fritt spelrum. Ansamlingar (blockeringar) hindrar energin att flöda fritt, vilket som sagt tar sig fysiska och mentala uttryck, för att göra oss uppmärksamma på att något står fel till och behöver åtgärdas."

Citat okänd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar