onsdag 6 september 2017

Ett allvarligt nödrop eller en reflektion om att finna sitt syfte.



Vad vill livet med mig? Varför har jag hamnat i skiten som en utmattning innebär? Många gånger så känner man sig maktlös och tappar tron på livet. Livsgnistan falnar. Man vill ge upp. Orkar inte kämpa längre.

Man har sökt så mycket uppskattning. Gjort saker som egentligen talat emot ens magkänsla, bara för att man tror att man blir mer omtyckt då. Man har på sätt och vis utplånat sig själv för att vara andra till lags. Vad har man fått för det? En jävla utmattning!!
Men du ger inte upp…
Eftersom det finns en liten viskande röst som säger att det inte är lösningen. Att det finns en mening med allt du går igenom. Du utvecklas. Det är dina djupa svackor som får dig att växa som mest. Om du inte ger upp.

Vi är många som har förlorat kontakten med oss själva i jakten på att bli den perfekta människan. Vi strävar efter att vara en bättre version av oss själva; effektivare, snyggare, smartare, snällare… och fort ska det gå! Inte undra på att man blir sjuk till slut.
Kanske har du inte ens fått möjligheten att lära känna dig själv på djupet, för det är ingen som har visat vägen tidigare.

Men NU har du fått möjligheten till det! Att köra huvudet i stressväggen är själens nödrop: ”Se mig, hör mig!” NU är det dags att hitta hem till dig själv, ditt syfte och din kraft.

Läs hela inlägget här: http://www.stressrehab.se/2017/09/06/ett-allvarligt-nodrop/

1 kommentar: