måndag 29 maj 2017

Holistisk stressrehabilitering – steg 8 – Ta hand om din inre kemi


När man utsätter sig för långvarig stress, utan att lätta på trycket regelbundet, så sker det en kemisk förändring i kroppen. Det blir helt enkelt helt upp och ner i hormon- och mineralbalansen i kroppen.

Du kan enkelt få svar på hur det ser ut just för dig genom att göra en hårmineralanalys. Det kostar en slant, men det är så värt att få svart på vitt hur det står till i just din kropp. Genom att skicka in en hårtofs till analys så får du bland annat reda på hur höga halter du har av mineraler i kroppen, hur balansen ser ut mellan mineralerna och om du har gifter inlagrade. I samband med att du får analyssvaret så får du också kost- och näringsråd för att ställa balansen till rätta. Detta är något som vår svenska sjukvård inte kan tillgodose och inte har kunskap om. Så har du inte fått hjälp via sjukvården så är detta nästa steg att ta.

Du kan räkna med att du antagligen har en hel del obalanser som behöver rättas till och det är individuellt hur det ser ut. Det som i stort sett alla stressjuka lider av är magnesiumbrist, då det är den första mineralen som går åt vid långvarig stress. Så därför kommer jag ägna detta inlägg åt…

Läs hela inlägget här; http://www.stressrehab.se/2017/05/24/558/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar