tisdag 23 maj 2017

Låt allt flöda, bara idag

När du låter allt flöda runt dig och slutar klänga dig fast vid det omöjliga kommer du inse att livet är så mycket enklare. Njut av stunden!


Låt allt flöda, bara idag. Låt alla dåliga saker försvinna av sig själva och var mer mottaglig mot de goda.

Om du aldrig har provat föreslår vi att du börjar så snart som möjligt.

Flow, att flöda, är ett sinnesstånd som kan förbättra din livskvalitet, och utöver det kan kanalisera dina energier för att bli mer produktiv.

Det är möjligt att du redan hört talas om termen ”flow” eller något liknande. Massor av folk tillskriver denna idé ett spirituellt eller något abstrakt koncept, när det i själva verket har en psykologisk och vetenskaplig bas med en lång tradition.

Konceptet flow föreslogs 1975 av psykologen Mihály Csíkszentmihályi, varpå idén spreds till en rad olika användningar med koppling till personlig utveckling och till och med arbetsetik.

Det är ett intressant koncept som är både väldigt avslappnande och användbart i ditt dagliga liv. I dagens artikel vill vi lära dig att ”flöda”, att låta dig själv svepas iväg av det som finns här och nu för att utöka ditt medvetande. Det kommer hjälpa dig att stärka din produktivitet.

Läs hela artikel här: https://stegforhalsa.se/lat-allt-floda-bara-idag/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar