söndag 27 september 2020

TYST RETREAT 30 november - 4 december


 30 november - 4 december

TYST RETREAT

Är du stressad? Känner du dig trött i huvudet? Är du lättirriterad och ljudkänslig? Kanske är lösningen att åka på tyst retreat.

Fem dagar i tystnad. Bara du, dina tankar och dina känslor. Hinn ifatt dig själv. Varva ner. Ha tråkigt. Hitta lugnet. Kom i balans med dig själv. Lyssna på dina tankar. Låt vår omgivande natur ge dig harmoni. Stanna upp. Andas.

I fem dagar tar du paus från allt och "bara är". Du bor i eget rum med egen toalett och alla måltider ingår (frukost, lunch och middag).

Du har tillgång till kaffe hela dagen och kan välja att botanisera i vårt "gratisbibliotek", ta en promenad i något av naturreservaten runt knuten eller tända ett ljus och låta dig lugnas av lågans fladdrande sken.

Låt hjärnan sluta snurra så snabbt och hitta dig själv igen. Vad vill du? Vad behöver du? Vad ska du göra för förändring i livet?

En gång om dagen har du, om du vill, möjlighet till 30 minuters samtal om de tankar och känslor du har. I övrigt bor vi och äter under tystnad.

Priset är 3900 kronor och inkluderar enkelrum i fyra nätter, alla måltider (måndag lunch-fredag lunch) och tillgång till våra övriga lokaler och utomhusmiljö med skogen och havet alldeles nära.

Varmt välkommen!

Anmälan sker här: Tyst Retreat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar