tisdag 20 november 2018

Uppdrag granskning: Har du blivit sjuk av stress?


"I dag är tjejer och unga kvinnor huvudriskgruppen för stressrelaterad ohälsa i Sverige. Många bränner ut sig helt, ibland innan de ens hunnit komma ut i arbetslivet.

Det här är utgångspunkten för det projekt som Uppdrag granskning ska producera under hösten 2018 och våren 2019. Vår ambition är att genom en dokumentärserie, producerad för SVT Play, uppmärksamma den här samhällsutvecklingen genom att under några månader följa fem unga kvinnor. Parallellt kommer vi att söka svar på varför det ser ut såhär.

Nu letar vi efter dig mellan 16 och 29 som i din vardag lider av stress och/eller utmattning och som vill dela med dig av ditt liv och av dina erfarenheter av att bli sjuk av stress.

Vi vill skildra både möjligheter och det som är spännande i livet, men också det tunga och jobbiga. Dokumentärserien filmas både av en fotograf, och med mobilkamera av deltagarna själva. Programmen kommer att publiceras från och med juni 2019.

Under inspelningstiden kommer deltagarna att ha regelbunden kontakt med Uppdrag gransknings team. Efter att du har fyllt i frågorna nedan hör vi av oss till dig."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar