fredag 13 oktober 2017

Ingen mer citronsyra i det vi får i och på oss tack!


Varför är det här viktigt?

Citronsyra är en av livsmedelsindustrins mest använda tillsatser, dels för sina konserverande egenskaper samt som smaksättare. Citronsyra kan också benämnas som E330, E331, E332, E333, E380, E472c, citric acid och ystenzym, (microbielt ystenzym och vegetabiliskt löpe innehåller också citronsyra)!
 
Citronsyra som redan finns som ett naturligt ämne i vår kropp finns i nästan allt, från livsmedel till läkemedel och hygienprodukter!
Tänk "coctaileffekten"!

Citronsyra, som inte längre har något med citroner att göra, (framställdes förr via gröna, omogna citroner) framställs idag bio-tekniskt med hjälp av svartmöglet Aspergillus Niger!
Svartmöglet rensas bort efteråt men har då redan troligtvis orsakat något slags"utfällningar" eventuellt kan det också ha genererat andra sorters mögelgifter under produktionen p.g.a. "stress".

Överkänsliga reagerar extremt kraftigt emot den biotekniskt framställda citronsyran och många har blivit fria från sina allergier genom att helt utesluta citronsyra men...
hälsa börjar inifrån och svartmögel kan inte vara nyttigt för någon!


Skriv under här:
https://www.mittskifte.org/petitions/ingen-mer-citronsyra-i-det-vi-far-i-och-pa-oss-tack

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar