tisdag 24 april 2018

Våra älskade och hatade känslor


Hur ofta har du inte hört att vi skall kontrollera känslorna. Vi skall hålla dem i chack och inte låta dem ta över. Det är bara känslor. Vi försöker negligera, stänga av eller trycka undan dem för att slippa känna. Tänk om det är så att det är helt fel väg? Ju mer vi försöker trycka undan känslor vi inte tycker om desto större benägenhet har de att komma tillbaka ännu starkare. Varför då  jo de vill oss något. Så stanna upp och lyssna och försök att förstå i stället. Vad har du för tankar bakom känslorna?
Känslor är viktiga och vill säga något de talar om i fall vi är på rätt väg eller inte och de berättar för oss hur vår fysiska kropp mår.
Hur många i dag har inte hört talas om attraktionslagen och vet att vi skall tänka och känna positivt för att dra till oss det vi vill ha, och hur många vet inte hur otroligt svårt det är till och med omöjligt att göra det när man mår dåligt. Ju fler negativa känslor och tankar desto längre bort från den dröm man vill attrahera känner man sig.  Det är så frustrerande. Tänk om du hade verktyg som fungerade för att hantera din känslor och transformera dem och få en bättre balans. Skulle inte det kännas fantastiskt. Jag kan garantera dig att det är en underbar känsla, även om det kan tyckas vara omöjligt när man inte förstår hur det skall gå till.

Det är känslorna som sätter krokben för oss. Det är den där rösten inombords som talar om för dig att du kan lika bra ge upp för du kommer inte att ta dig dit du vill  iallafall och så åker vi ner i källaren och ger upp. Jag säger inte att du inte kommer att behöva göra aktiva val eller ta action det behöver vi alltid göra om vi vill förändra något. Fortsätter vi att göra saker på exakt samma sätt som vi alltid gjort kommer vi att få samma resultat det är en naturlag lika säker som att våren nu är här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar